Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή εντοπίστηκε η Γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στα Χανιά. Η 29χρονη εντοπίστηκε στη μέση της διαδρομής που είχε επιλέξει για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Γαλλίδα, Βιολέτ Γκιγκανό, είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. 

Στα μισά όμως της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα η Γαλλίδα τουρίστρια έχασε από άγνωστη έως τώρα αιτία την ζωή της, πέφτοντας σε μια χαράδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός της βρέθηκε στο σημείο που είχαν επικεντρώσει τις έρευνες οι διασώστες από το πρωί της Τετάρτης.

Η Γαλλίδα που βρέθηκε στην Κρήτη είχε δώσει τελευταία φορά σημεία ζωής στην 24 Ιουνίου, όταν αντάλλαξε μηνύματα με τη μητέρα της. Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή της, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση. Η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε η Βιολέτ ήταν από το Ελαφονήσι, δηλώνοντας ότι είχε φτάσει εκεί έπειτα από πεζοπορία τριών ωρών, σύμφωνα με το cretapost.gr. Το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός. Στο όχημά της το οποίο εντοπίστηκε, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτ – μπαγκάζ, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται από τις Αρχές. Οι Αρχές εκτιμούν ότι το άφησε εκεί, προκειμένου να περπατήσει μέχρι το Ελαφονήσι. 

Η κοπέλα, που έκανε πεζοπορικό τουρισμό, επικοινώνησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου για να τους πει ότι σκόπευε να επισκεφθεί το Ελαφονήσι. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, με αποτέλεσμα οι γονείς της ενημερώσουν τις γαλλικές και ελληνικές αρχές. Από την Τρίτη 29 Ιουνίου δόθηκε σήμα για να βρεθεί η νεαρή κοπέλα. Δυστυχώς, όμως, η Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή έπειτα από έξι μέρες αναζητήσεων

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA