Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρήνο έχει βυθιστεί το νησί της Κεφαλονιάς μετά τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 1 Ιουλίου. Όλα συνέβησαν στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου – Κεραμειών, στο ύψος Κοκύλια και σύμφωνα με τοπικά μέσα το τραγικό τροχαίο συνέβη όταν μία μοτοσικλέτα με επιβάτες έναν 20χρονο και μία 16χρονη παρέσυρε έναν 80χρονο ηλικιωμένο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην Κεφαλονιά: 3 νεκροί μετά από τροχαίο - Μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένο

Νεκροί και οι τρεις άνθρωποι

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ακαριαίο θάνατο βρήκαν ο 80χρονος, ο 20χρονος οδηγός της μηχανής καθώς και η 16χρονη συνεπιβάτιδά του η οποία αν και πρόλαβε να την μεταφέρει το ΕΚΑΒ εξέπνευσε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το thebest.gr η μητέρα της κοπέλας εργάζεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε η 16χρονη και τη γνωρίζουν όλοι σχεδόν στην Κεφαλονιά. Οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και συντριβή μας για την απώλεια του παιδιού της συναδέλφου μας, απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στη συνάδελφό μας και την οικογένειά της καθώς και σε όλες τις οικογένειες των θανόντων του δυστυχήματος της 1/7/21 και της συμπαραστεκόμαστε στην ανείπωτη θλίψη και οδύνη της».

Παιχνίδι της μοίρας ο θάνατος των δύο παιδιών

Ο 20χρονος Παναγιώτης λάτρευε τις μηχανές και την ταχύτητα σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Βοηθούσε τον πατέρα του ο οποίος κάνει μονώσεις σε σπίτια, ενώ έχει και σχολή καράτε στο Αργοστόλι. Τα δύο παιδιά σύμφωνα με τους ανθρώπους που τα γνώριζαν ήταν μαζί εδώ και αρκετό καιρό. Οι ντόπιοι αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται καρμανιόλα αφού στο σημείο έχασαν την ζωή τους κι άλλοι άνθρωποι κατά το πέρασμα των χρόνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA