Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλήνιες 2021: Αρίστευσε στις εξετάσεις κάνοντας «δώρο» στους γονείς του που πέθαναν από κορονοϊό

Το καλύτερο «δώρο» στους γονείς του, οι οποίοι έφυγαν ξαφνικά χτυπημένοι από τον κορονοϊό, έκανε ο μικρός Δημήτρης από την Ναύπακτο

Ο Δημήτρης Καρακώστας (πηγή: npress.gr)
Ο Δημήτρης Καρακώστας (πηγή: npress.gr)

Ο 56χρονος πρώην αντιδήμαρχος Ναυπάκτου Κώστας Καρακώστας και η σύζυγός του Νικολίτσα Μούρτου, 51 ετών, έχασαν τη «μάχη» με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο που έδιναν δύσκολη μάχη. Αφήνοντας πίσω τους, τα 4 αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει πανελλήνιες, ενώ τα άλλα τρία να βρίσκονται στο πανεπιστήμιο.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2021: Οι τάσεις για τις φετινές βάσεις και ο «γρίφος» συμπλήρωσης του μηχανογραφικού

Σύμφωνα με το npress.gr, ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο είχε κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα με τη μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στη Χημεία, το μάθημα που του δίδασκε η μητέρα του, η οποία ήταν καθηγήτρια και ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που ένιωθε ώστε δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης κυριολεκτικά «σάρωσε», αφού με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο «δώρο» στου δύο γονείς που σίγουρα, θα χαμογέλασαν και θα ένιωσαν περηφάνια από εκεί ψηλά.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει το πτυχίο του!

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ναύπακτος #Κορονοϊός #Πανελλήνιες εξετάσεις

Best of Internet