Μενού
  • Α-
  • Α+

Αστυνομικός ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, εξετάζεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 18χρονης, σύμφωνα με την οποία φέρεται να την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε.

Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από πολίτες λέγοντας ότι δραπέτευσε από το σημείο που την κρατούσε ο αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να την απειλούσε και την εξέδιδε. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που προσήγαγε τον αστυνομικό μετά από υπόδειξη της 18χρονης, ο οποίος ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη παραπεμφθεί στα Πειθαρχικά Συμβούλια με το ερώτημα της απόλυσης, για άλλη υπόθεση.

Το χρονικό της καταγγελίας

Η κοπέλα φέρεται να διέφυγε το Σάββατο, 10 Ιουλίου, από το διαμέρισμα και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια. Εκεί κατήγγειλε σε εργαζόμενη του καφέ ότι είναι θύμα trafficking και ξυλοδαρμού και κινδυνεύει. Οι νεαρές κατέφυγαν στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου εκεί κατέθεσαν τις καταγγελίες και συγκεκριμένα τον ξυλοδαρμό και το trafficking, ενώ κατήγγειλαν και βιασμό

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 18χρονη καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και ότι ο πρώην αστυνομικός τη βρήκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της και με τα όσα η ίδια περιγράφει μέχρι αυτήν τη στιγμή την εξέδιδε και την κρατούσε φυλακισμένη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA