Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτριος Μπουγιούκος του Ελευθερίου και της Παρασκευής, είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Ο 39χρονος κατηγορείται ότι βίαζε,  κακοποιούσε, κρατούσε παρά τη θέλησή της και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα. Εναντίον του φέρεται να έχει καταθέσει ακόμα μια γυναίκα. Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής της 9χρονης κόρης του, ήταν το σπίτι - κολαστήριο στην Ηλιούπολη

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: «Την απείλησε με όπλο, τη βρήκαμε να κλαίει» – Η κατάθεση του αστυνομικού που βρήκε τη 19χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταθέσει στις Αρχές και έχει αναφέρει ότι ο αστυνομικός την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα και είπε στην αστυνομία πως ο 39χρονος που κατηγορείται  - μεταξύ άλλων - για βιασμό και μαστροπεία, την πίεζε να εκδίδεται και πως για αρκετό καιρό την πολιορκούσε προσφέροντάς της χρήματα με σκοπό να την δελεάσει.

Ο αστυνομικός είχε την κόρη του στο ίδιο διαμέρισμα με την 19χρονη

Υπενθυμίζεται ότι το Reader αποκάλυψε πως ο 39χρονος αστυνομικός είχε την κόρη του - την οποία έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του - στο ίδιο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη με τη 19χρονη που τον κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Η εν διαστάσει σύζυγος του αστυνομικού που αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή ζούσε για καιρό στο διαμέρισμα - κολαστήριο στην Ηλιούπολη και είχε αποδράσει για να ξεφύγει από τον αστυνομικό. 

Μάλιστα, η συνήγορος της εν διαστάσει συζύγου του αστυνομικού έχει προχωρήσει στην εξής δήλωση: «Στη "σκοτεινή" υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς  και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια  είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια. Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Γεμάτη πειθαρχικά και ΕΔΕ η καριέρα του 39χρονου αστυνομικού

Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, πειθαρχικά συμβούλια και διαθεσιμότητες συνθέτουν την πορεία στην Ελληνική Αστυνομία του 39χρονου προφυλακισμένου υπαρχιφύλακα, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μισό Ποινικό Κώδικα ύστερα από τις βαρύτατες εις βάρος του καταγγελίες της 19χρονης, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά και να εξέδιδε στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Η διαδρομή του στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ, από το 2007 όταν εντάχθηκε στο Σώμα, κινήθηκε στο όριο, καθώς έφτασε ουκ ολίγες φορές ένα βήμα πριν την απόταξη. Ομως πάντα επέστρεφε στα καθήκοντά του. Μέχρι τη σύλληψή του. Τελευταία πειθαρχικά παραπτώματά του η απειλή και η εξύβριση με αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία, πριν συλληφθεί από τους συναδέλφους του και οδηγηθεί στην φυλακή κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

Αίσθηση από το τατουάζ του 

Οι αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μπουγιούκο, δεν έχουν τέλος. Αίσθηση είχε προκαλέσει ότι έχει τατουάζ στο αριστερό μέρος του στήθους του, το οποίο αναγράφει τα νούμερα 1312, το οποίο προέρχεται από το αγγλικό αλφάβητο κι αντιπροσωπεύει τα γράμματα ACAB, το οποίο σημαίνει All Cops Are Bastards (σ.σ.: όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσ...). Το ACAB χρησιμοποιείται ευρέως στον αντιεξουσιαστικό χώρο, στον οπαδικό και γενικά στους αντιφρονούντες που υπόκεινται σε αστυνομικές διώξεις κι αστυνομική βία.

Ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται ως απάντηση στις αστυνομικές πράξεις οι οποίες ιστορικά έχουν χαρακτηρισθεί ως καταχρηστικές, αντιπαθητικές, διεφθαρμένες και εκδικητικές.

Eίχε συλληφθεί το 2016 στη Θεσσαλονίκη

Ο 39χρονος φαίνεται επίσης να είχε απειλήσει έναν συνάδελφό του πριν από λίγο καιρό ότι θα τον σκοτώσει. Για το περιστατικό αυτό είχε τεθεί σε αργία από την υπηρεσία του. Σύμφωνα με το Open, ο εν λόγω αστυνομικός είχε μια προσωπική διαφορά με έναν συνάδελφό του και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηχητικό μήνυμα, στο οποίο ανέφερε: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι και θα ακούσεις μόνο τον ήχο». Ο συνάδελφός του, μετά το πρώτο σοκ, άμεσα κατήγγειλε το γεγονός και ο 39χρονος τέθηκε σε αργία με το ερώτημα της απόλυσής.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό δεν ήταν το μόνο στο «αμαρτωλό» παρελθόν του, καθώς το 2016 είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να λειτουργήσει ως συνοδός μια γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας. Τότε η Αστυνομία είχε λάβει μια καταγγελία εις βάρος του και είχε εντοπιστεί από το τμήμα Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, το οποίο στη συνέχεια τον είχε παραδώσει στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Μέχρι και σήμερα εκκρεμεί μια δικαστική διαδικασία για εκείνο το συμβάν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA