Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα μία κατάθεση, η οποία δίνει νέα στοιχεία σχετικά με το κύκλωμα σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε μετά τις καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη εις βάρος 39χρονου επίορκου αστυνομικού περιλαμβάνει ο φάκελος της υπόθεσης. Συγκεκριμένα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε πρώτος μαζί με ακόμα τρεις συναδέλφους του περιέγραψε τις στιγμές από τον εντοπισμό της κοπέλας, αλλά και τι του αποκάλυψε το 19χρονη, την οποία βρήκε να κλαίει.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Νέα κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. για τον 39χρονο αστυνομικό - «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην κατάθεσή του αναφέρει πως η κοπέλα του είπε ότι ο επίορκος 39χρονος αστυνομικός την είχε χτυπήσει άσχημα επειδή του είπε ότι δεν θέλει πλέον να εκδίδεται και ότι είχε φτάσει στο σημείο ακόμα και να την απειλήσει με όπλο, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε στην κουζίνα. Ακόμα υποστήριξε ότι η 19χρονη τους είπε ότι ο αστυνομικός έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «άντρας είχε χειροδικήσει στη γυναίκα, σύντροφό του απειλώντας την ταυτόχρονα και με όπλο που έφερε μαζί του, ζητώντας μας ταυτόχρονα να επικοινωνήσουμε μαζί του τηλεφωνικά. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης μας ενημερώσανε ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι αστυνομικός».

Διερχόμενοι από την οδό (...) στην Ηλιούπολη εντοπίσαμε στην πυλωτή της υφιστάμενης πολυκατοικίας, να βρίσκονται δύο γυναίκες και η μία εξ αυτών να κλαίει. Άμεσα κινηθήκαμε προς το μέρος τους και τις ρωτήσαμε αν είχαν καλέσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο ξυλοδαρμού και απειλή όπλου. Τότε η γυναίκα που έκλαιγε μας αποκρίθηκε πως αυτή είναι το θύμα του ξυλοδαρμού και πως η κοπέλα δίπλα της ήταν εκεί για να τη βοηθήσει. Όταν τη ρωτήσαμε τι είχε συμβεί μας απάντησε ότι τον τελευταίο μήνα συζεί με έναν άντρα που είναι αστυνομικός. Επειδή την εξανάγκαζε στο διάστημα που συζούσαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή με αγνώστους σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί, σήμερα μόλις του είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό, εκείνος νευρίασε, άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του, ενώ στη συνέχεια την κλείδωσε στην κουζίνα.

Η ίδια τόνισε πως το συγκεκριμένο όπλο που είχε μαζί του το έχει παράνομα, καθότι το νόμιμο όπλο του το είχε αφαιρέσει η υπηρεσία του και πως πουλάει και ναρκωτικές ουσίες. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έψαξε και κατάφερε να βρει κάποια κλειδιά του σπιτιού, με τα οποία ξεκλείδωσε την πόρτα της κουζίνας και βγήκε έξω στο δρόμο και άρχισε να τρέχει και να κλαίει. Τότε την είδε μία κοπέλα που εργάζεται σε καφετέρια, η οποία έτρεξε προς το μέρος της και αφού της είπε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA