Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών για τον κορονοϊό για τους δύσπιστους, είναι ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σαββόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα «βολέψει» όλους αυτούς που κρατούν επιφυλάξεις ακόμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα «τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης».

Διαβάστε ακόμη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός - Γεωργιάδης: Σπουδαίος λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός

Στη συνέχεια σημειώνει πως «Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα». Ο κ. Σαββόπουλος στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρει ότι «Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί, των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σαββόπουλου

Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα «βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα. Και δυο στίχοι από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη: «Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί, των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»

Διονύσης Σαββόπουλος

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D10159264107919598%26id%3D10386039597&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA