Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε ζωντανός, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε χθες νεκρή στη θάλασσα, στη Φολέγανδρο.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: «Βλέπουν» έγκλημα πίσω από τον θάνατο της 26χρονης – Νέα ευρήματα ανατρέπουν την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σε ένα βράχο στη Λυγαριά, στη θαλάσσια περιοχή της οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει και σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως τα  στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Μάλιστα ο νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το φιλικό τους περιβάλλον, η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA