Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανάστατη παρακολουθεί τις εξελίξεις η τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου σχετικά με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς το μεσημέρι της Παρασκευής. Τη στιγμή που διερευνώνται τα αιτία του τραγικού χαμού της νεαρής γυναίκας, αναζητούνται και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες. Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Διαβάστε ακόμη: Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Αγνοείται ο σύντροφος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή - Εκτός δρόμου βρέθηκε το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό.

Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πιθανόν έπεσε στη θάλασσα.

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα. Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το φιλικό τους περιβάλλον, η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας. 

Αναζητείται ο φίλος της

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του φίλου της κοπέλας, που πιθανότατα ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή.

Ο φίλος της Γαρυφαλλιάς εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Παράλληλα, από την Αστυνομία έχει δοθεί η φωτογραφία του στις τοπικές αρχές και σε κατοίκους προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του.

Τέλος, απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης κοπέλας αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA