Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είναι τρόφιμος σε γηροκομείο και είχε κάνει κανονικά τις δύο δόσεις του εμβολίου μέσα στο χειμώνα, κόλλησε κορονοϊό και πλέον νοσηλεύεται σε κλινική Covid στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό αφού ο ηλικιωμένος διέμενε σε γηροκομείο και υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόφιμοι που πιθανότατα να έχουν εκτεθεί στον ιό.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Το ώριμο μήνυμα 17χρονου υπέρ του εμβολιασμού στο Reader - «Να εμβολιαστούμε για να προστατεύσουμε την κοινωνία»

Σύμφωνα με το cretalive.gr πριν από λίγες μέρες η οικογένεια του ηλικιωμένου ειδοποιήθηκε ότι νόσησε με κορονοιό και εύλογα γεννιέται η απορία πως μεταφέρθηκε στη δομή ο ιός.

Επίσης, είναι άγνωστο εάν στη συγκεκριμένη δομή υπάρχουν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και πόσοι είναι αυτοί. Να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος πλέον νοσηλεύεται στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA