Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η Γαρυφιαλλιά, η 26χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε από τον φίλο της στις διακοπές τους στη Φολέγανδρο. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής της, το Βέλο Κορινθίας.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Συνταράσσει το χρονικό της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς - Φοβόταν πώς παρακολουθούσε το κινητό της

Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας έχει συνταράξει το πανελλήνιο με το σοκ να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μετά από την αποκάλυψη της αιτίας. Του λόγου που οδήγησε τον 30χρονο καθ' ομολογίαν δολοφόνο ώστε να την πετάξει στα βράχια και εν συνεχεία να την αφήσει αβοήθητη και χωρίς τις αισθήσεις, στη θάλασσα, με τον θάνατό της να οφείλεται σε πνιγμό.

Προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη στο θύμα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος

Ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι η κοπέλα τον ειρωνεύτηκε και από κει και πέρα η «κατάσταση ξέφυγε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι οι τσακωμοί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί και ότι δεχόταν από το θύμα συνεχόμενες προσβολές. Στην προσπάθειά του να ρίξει την ευθύνη στο θύμα, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Γαρυφαλλιά τον ειρωνεύτηκε όταν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, πράγμα το οποίο τον οδήγησε στο να χάσει τον έλεγχο. «Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και με προσέβαλε» είπε χαρακτηριστικά ο 30χρονος δράστης. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Στη δεύτερη κατάθεσή του υποστήριξε πως το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στη δολοφονία της. Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA