Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι την τελευταία στιγμή εκλιπαρούσε για βοήθεια για να σωθεί η Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο στη Φολέγανδρο. Φωνάζοντας για να σωθεί η ζωή της, η 26χρονη εγκλωβίστηκε στον γκρεμό αφού ο 30χρονος την έριξε στα βράχια εξαιτίας ενός καβγά, όπως ισχυρίστηκε, που οφειλόταν στο γεγονός ότι χάσανε το δρόμο.  

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Με πανό «Οχι άλλη Γαρυφαλλιά» και λευκά μπαλόνια η κηδεία της 26χρονης

Σύμφωνα με το MEGA, όταν ο 30χρονος τράβηξε χειρόφρενο και έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, η Γαρυφαλλιά κατέβηκε και φώναζε «βοήθεια», ωστόσο δεν την άκουσε κανείς αφού το σημείο είναι απόμερο. Η νεαρή βρέθηκε στη θάλασσα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, επιχειρεί μέσα από τις καταθέσεις του να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα: «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε, δεν είχα κάνει και κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». 

Tην ξυλοκόπησε 

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 30χρονος είχε χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει στα βράχια και στη συνέχεια στη θάλασσα. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι. 

Παρακολούθηση 

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, πως η 26χρονη υποψιαζόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας δεν απέκλεισε ο 30χρονος να είχε συμβουλευτεί δικηγόρο τις ώρες που αγνοούνταν: «αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις τα όσα λέει, καθώς υπάρχει μια εξαφάνιση πολλών ωρών και δεν αποκλείει κανείς ό,τι στις ώρες αυτές έχει μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, να έχει πάρει νομικές συμβουλές και να έχει κρύψει κάποια στοιχεία». 

«Οχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν το απόγευμα της Δευτέρας την 26χρονη στο Βέλο Κορινθίας. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της Γαρυφαλλιάς στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

https://www.youtube.com/watch?v=ChpS0LHZlX0

«Ήταν μια άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και τις πρώτες διακοπές που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της, την εξαπάτησε και έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς. «Αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει. Αυτά που περνάει κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμία άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ, πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα κορίτσια μας», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης στη Ρόδο φοιτήτριας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA