Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλόνισε φίλη και συνάδελφος της Γαρυφαλλιάς στον επικήδειο που εκφώνησε, απευθυνόμενη στον 30χρονο που δολοφόνησε την 26χρονη στη Φολέγανδρο

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά φώναζε βοήθεια πριν την σκοτώσει - «Ήμουν υποχείριό της», λέει ο 30χρονος 

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν όσο και όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα ανδρών», είπε η φίλη της Γαρυφαλλιάς σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. 

Με δάκρυα στα μάτια, ντυμένοι στα άσπρα οι περισσότεροι είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη στο Βέλο Κορινθίας. Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια της και οι γονείς της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Οι καμπάνες στο χωριό χτυπούσαν πένθιμα ενώ στην είσοδο της εκκλησίας είχαν τοποθετηθεί άσπρα μπαλόνια και μοιράζονταν μπομπονιέρες. Μάλιστα, τα άτομα που συνόδευαν το όχημα που μετέφερε το φέρετρο της 26χρονης, κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Στο μεταξύ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα hlektra.gr, τα αδέρφια της σε συνεργασία με τον δήμο της περιοχής θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας, η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης.

H Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια 

Σύμφωνα με το MEGA, όταν ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος τράβηξε χειρόφρενο και έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, η Γαρυφαλλιά κατέβηκε και φώναζε «βοήθεια», ωστόσο δεν την άκουσε κανείς αφού το σημείο είναι απόμερο. Η νεαρή βρέθηκε στη θάλασσα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, επιχειρεί μέσα από τις καταθέσεις του να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα: «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε, δεν είχα κάνει και κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». 

Tην ξυλοκόπησε 

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 30χρονος είχε χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει στα βράχια και στη συνέχεια στη θάλασσα. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA