Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (20/7) ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος εμφανίστηκε όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον εισαγγελέα με σκυφτό το κεφάλι, ενώ το μόνο που ψέλλισε είναι: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, φωνάζοντας -μεταξύ άλλων- «Αλήτη ντροπή σου», με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας, χωρίς να πει τίποτα.

Ο 30χρονος ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος. Στις δηλώσεις του ο κ. Βλάχος τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Οπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση. Δήλωσε ότι χθες προσπάθησε να συνομιλήσει με τον εντολέα του όμως δεν κατάφερε να «συνεννοηθεί» μαζί του. Αυτό που επίσης σημείωσε ήταν ότι τα όποια νέα στοιχεία της υπόθεσης θα κατατεθούν στο δικαστήριο.

Δείτε το βίντεο από το naxostimes.gr:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA