Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Έχει κριθεί προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος - πατέρας Γαρυφαλλιάς: «Αφού δεν υπάρχει θανατική ποινή, να σαπίσει στην φυλακή»

Κατά την άφιξη του καραβιού στο λιμάνι οι άνδρες που τον συνόδευαν τον φυγάδευσαν από το πλοίο για να αποφύγει το πλήθος. Οι υπόλοιποι επιβάτες με τη σειρά τους περίμενε να αποχωρήσει ο 30χρονος για να μπορέσουν κατέβουν από το πλοίο.

Νωρίτερα, ο ο 30χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία μεταφέρθηκε στο λιμάνι συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κι αποδοκιμάστηκε εκ νέου απ' όσους τον αντίκρισαν την ώρα που οι άνδρες της Ασφάλειας τον οδηγούσαν στον καταπέλτη του πλοίου.

Χθες, απολογήθηκε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό, αλλά και να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Κόλλια, η μεταφορά στον Κορυδαλλό, αντί για τις φυλακές της Χίου, δείχνει ότι το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του 30χρονου θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι και οι φυλακές της πρωτεύουσας διαθέτουν ψυχιατρική κλινική.

Την χτύπησε και την έριξε από τον γκρεμό 

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε, έσυρε στα βράχια και έριξε τη Γαρυφαλλιά από τον γκρεμό ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Η αιτία θανάτου της 26χρονης κοπέλας είναι ο πνιγμός.  

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα που διενήργησε την νεκροψία νεκροτομή, ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA