Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο και την 31χρονη Άννα στη Δάφνη, ακόμη μία γυναίκα έπεσε νεκρή. Η 43χρονη από τη Λάρισα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της όταν την πυροβόλησε οκτώ φορές. 

Διαβάστε ακόμη: Εξι γυναικοκτονίες σε μόλις 7 μήνες: «Δεν σκοτώνει η ζήλια, σκοτώνει ο δολοφόνος»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας προσέγγισε την ταβέρνα που διατηρούσε ο αδελφός της 43χρονης και την πυροβόλησε επανειλημμένα με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Το τραγικό συμβάν έγινε στην Σωτηρίτσα, στο παραλιακό μέτωπο της Λάρισας λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δράστης έριξε 7-8 πυροβολισμούς στο άτυχο θύμα που κατέληξε στο σημείο.

Ο δράστης έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η 43χρονη, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, ζούσε με τον μετέπειτα δολοφόνο της στην Αθήνα. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, λόγω προβλημάτων υγείας του αδελφού της, που είναι κι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της για να βοηθήσει στην επιχείρηση.

Κατά τις ίδιες τοπικές πηγές, ο 54χρονος δράστης, δεν ζούσε εκεί μαζί της όλο αυτό το διάστημα και παρέμενε στην Αθήνα. Τελικά, μετέβη στη Λάρισα, πήγε στην Σωτηρίτσα και δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA