Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καρδιά και κεφάλι πυροβόλησε ο 54χρονος τη σύζυγό του στην Σωτηρίτσα της Λάρισας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή. Τα χτυπήματα στη σορό της 43χρονης «είναι όλα σε καίρια σημεία» και «από πολύ κοντινή απόσταση», ανέφερε. 

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με οκτώ πυροβολισμούς - Πρώτες εικόνες από το σημείο

Η ιατροδικαστής επεσήμανε πως την Τετάρτη μετά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για τη σκηνή του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο 54χρονος όταν τον ρώτησαν γιατί δολοφόνησε την σύζυγό του υποστήριξε ότι πίστευε πως τον απατούσε.  Ο 54χρονος προσέγγισε την ταβέρνα που διατηρούσε ο αδελφός της 43χρονης και την πυροβόλησε οκτώ φορές με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Το τραγικό συμβάν έγινε στην Σωτηρίτσα, στο παραλιακό μέτωπο της Λάρισας λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

Ο δράστης έχει συλληφθεί  και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η 43χρονη ζούσε με τον μετέπειτα δολοφόνο της στην Αθήνα. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, λόγω προβλημάτων υγείας του αδελφού της, που είναι και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της για να βοηθήσει στην επιχείρηση. Κατά τις ίδιες τοπικές πηγές, ο 54χρονος δράστης, δεν ζούσε εκεί μαζί της όλο αυτό το διάστημα και παρέμενε στην Αθήνα. Τελικά, μετέβη στη Λάρισα, πήγε στην Σωτηρίτσα και δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA