Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η αγωνιώδης προσπάθεια πυροσβεστών να προλάβουν να περάσουν από τις φλόγες πριν εγκλωβιστούν

Ενα συγκλονιστικό βίντεο έχει βγει στο φως της δημοσιότητας από ένα πυροσβεστικό όχημα που αγωνιωδώς προσπαθεί να προλάβει τις ταχύτατες φλόγες και να βγει από το πύρινο μέτωπο πριν εγκλωβιστεί

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη (πηγή: Eurokinissi)
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη (πηγή: Eurokinissi)

Την αγωνιώδη προσπάθεια των επιβαίνοντων σε ένα πυροσβεστικό όχημα να προλάβουν τις πύρινες γλώσσες πριν εγκλωβιστούν από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη κατέγραψε κάμερα σε ένα συγκλονιστικό βίντεο. Τα εν λόγω πλάνα είναι τραβηγμένα, προφανώς, από έναν πυροσβέστη μέσα στο όχημα όπου και καταγράφεται η προσπάθεια του ίδιου και των συναδέλφων του, να μην εγκλωβιστούν από τη φωτιά.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα καταλαβαίνει κανείς την προσπάθεια να καθησυχάσουν τον οδηγό, ο οποίος οδηγάει γρήγορα το βαρύ όχημα σε δύσκολο έδαφος, ενώ προς το τέλος, η φωτιά τους προλαβαίνει και τους κλείνει τον δρόμο. «Προχώρα, προχώρα», «φύγε, φύγε», ακούγεται να λέει το πλήρωμα του πυροσβεστικού στον οδηγό, ο οποίος συνεχίζει να πατάει το γκάζι και περνάει κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες, αντικρίζοντας έναν μοτοσικλετιστή στην άλλη πλευρά.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #Βαρυμπόμπη #πυροσβέστες #πυροσβεστική