Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μερική εκκένωση του hot spot της Μαλακάσας προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στη Βόρεια Αττική. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, από το hot spot απομακρύνονται οι ευπαθείς ομάδες και θα μεταφερθούν σε άλλες δομές. 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές στην Ελλάδα: Live λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες, καθώς το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτοΗ φωτιά στη Δροσοπηγή, που βρίσκεται ανάμεσα σε Κρυονέρι και Αφίδνες, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ενώ οι φλόγες έχουν μπει στα σπίτια της περιοχής. Επίσης η φωτιά έφτασε στα σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Η περίμετρος της φωτιάς είναι πλέον πολύ μεγάλη κάτι που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Η φωτιά έχει κάψει πολύ μεγάλη έκταση δάσους, ενώ όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω της πολύ μεγάλης φλόγας δημιουργούνται τοπικά ριπές αέρα που επιταχύνουν την επέκταση της φωτιάς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA