Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, με τις θέσεις του και τα προβλεπτικά του μοντέλα έχει συντελέσει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για την πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές από αγνώστους, τους οποίους χαρακτήρισε «Ταλιμπανοχριστιανούς» αλλά όπως είπε: «Δε φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι».

Σε ότι αφορά στο τέταρτο κύμα του κορονοϊού ο κ. Τζανάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ενδεχομένως η κοινωνία να «πληρώσει» τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου, όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Ο κορονοϊός δεν κάνει βερεσέ».

Και συνέχισε λέγοντας ότι και ο ίδιος έγινε «μάρτυρας» σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν ενώ αυτό απαγορεύεται. Ο κ. Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς, με δραματική πτώση στο Ηράκλειο Κρήτης, τονίζοντας ότι ευχή όλων είναι να μην συνεχιστεί αυτή η πτωτική πορεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA