Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στη ζωή του έβαλε μέσα στο κρατητήριο ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούταν για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ο γυναικοκτόνος που βρέθηκε νεκρός σήμερα, κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του και αυτοκτόνησε.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Οι καβγάδες της 56χρονης με τον δολοφόνο και το δράμα με τον γιο της

Ο Γεωργιανός είχε πάρει προθεσμία ώστε να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, κατηγορούμενος ότι σκότωσε με μαχαίρι την 56χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε, στην περιοχή Ανάληψη.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων (επειδή αντιστάθηκε κατά την προσαγωγή του), δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά (την έθεσε σε έγγραφο μετά το φονικό, καθώς βρισκόταν σε αυτοσχέδιο πάρκινγκ).

Η 56χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, σκόπευε, σύμφωνα με το περιβάλλον της, να διακόψει τη σχέση τους λόγω των συνεχών προστριβών που είχε μαζί του. Το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα ημιωρόφου όπου ζούσε το θύμα στην οδό Γραβιάς 47. Εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA