Μενού
  • Α-
  • Α+

Την εκπροσώπηση της Αφροδίτης Μπάρμπα, του μοντέλου που προφυλακίστηκε για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της ανέλαβε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια τονίζει ότι ο ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπόθεση του 31χρονου μοντέλου που συμμετείχε στο GNTM και συνελήφθη για ναρκωτικά

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου». Και προσθέτει: «Το δικηγορικό μας γραφείο, μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας σήμερα και πληροφορηθεί τα όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. και τα όσα υποστηρίζει η εντολέας μας, θα τοποθετηθεί επισήμως με δελτίο Τύπου».

Αφροδίτη Μπάρμπα: Επιμένει το μοντέλο ότι της «φύτεψαν» τα ναρκωτικά

Πάντως, η Αφροδίτη Μπάρμπα από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της μέχρι και την απολογία της υποστήριζε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. Θεωρεί, μάλιστα, ότι κάποιοι της «φύτεψαν» την κοκαΐνη για να την ενοχοποιήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η υπερασπιστική της γραμμή κινήθηκε γύρω από μηνύματα που υποστήριζε ότι λάμβανε εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, σύμφωνα με τα οποία κάποιοι της έλεγαν ότι θα καταστρέψουν τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της. Την ίδια στιγμή και η μητέρα του γνωστού μοντέλου, στο άκουσμα της προφυλάκισης της κόρης της, ξέσπασε φωνάζοντας ότι κάποιος έστησε πλεκτάνη για να μπει φυλακή το παιδί της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA