Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δηλώνω και είμαι αθώα», υποστήριξε η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, όταν μετά τον αστυνομικό έλεγχο στη Γλυφάδα εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Το μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM πέρασε λίγο μετά τις 11:00 την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για διακίνηση ναρκωτικών. Ο δικηγόρος της δηλώνει ότι «πρόκειται για στημένη υπόθεση από εχθρική πλευρά» και επιμένει ότι η Αφροδίτη Μπάρμπα είναι αθώα

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Μπάρμπα του GNTM: Η «πόρτα» στα καλλιστεία, το «χρυσό κλουβί» του σεΐχη και η εμπλοκή με την κοκαΐνη

«Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Το 31χρονο μοντέλο από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. Λέει ότι «κάποιοι της τα φύτεψαν» και γι' αυτό η υπερασπιστική της γραμμή είναι ότι βασίζεται στις απειλές που, όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροί της, έχει δεχθεί το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, έχει ζητηθεί να γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες για το αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι. Το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα, μέσω των συνηγόρων της, υποστηρίζει ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το τζιπ της βρισκόταν σταθμευμένο στη Γλυφάδα ενώ εκείνη ήταν διακοπές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA