Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mad Clip. Ο 34χρονος ράπερ βύθισε στο πένθος τους οικείους, τους φίλους και τους πολυάριθμους θαυμαστές του, καθώς σκοτώθηκε μέσα στην πολυτελή του Porsche, η οποία όπως αποδεικνύεται κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα σε μια στροφή του δρόμου να χάσει τον έλεγχό της και να προσκρούσει με πάνω από 150 χιλιόμετρα σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο σημείο του τροχαίου - Αφησαν λουλούδια και κεριά

Επί δύο ώρες 14 πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μέσα από τις λαμαρίνες, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έφεραν στο μυαλό τους τον Παντελή Παντελίδη. Τραγική σύμπτωση είναι πως ο Mad Clip και ο Παντελής Παντελίδης έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα (Πέμπτη), ενώ τα δύο τροχαία σημειώθηκαν σε κοντινή απόσταση.

Ήταν Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν έγινε γνωστό ότι σε τροχαίο που σημειώθηκε στη γέφυρα που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σκοτώθηκε ο 33χρονος Παντελής Παντελίδης.

(Πηγή: Eurokinissi)

Το θηριώδες μαύρο τζιπ του τραγουδιστή εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα ο Παντελής να βρει τραγικό θάνατο, ενώ οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οδηγούνται τραυματισμένες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η Μίνα Αρναούτη τραυματίστηκε βαριά. Εμεινε σε καταστολή, έκανε πολλαπλά χειρουργεία και έμεινε στο νοσοκομείο για μήνες, ενώ ακολούθησε ένα δικαστικό θρίλερ με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Η κηδεία του γίνεται δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Mad Clip και Παντελής Παντελίδης που γνώρισαν απότομα την επιτυχία, έφυγαν ξαφνικά μία Πέμπτη...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA