Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip. Ο 34χρονος τράπερ τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και ενώ είχε φύγει από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από το όχημά του.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Απαρηγόρητη η πρώην σύντροφός του, Αρετή – Τη συνάντησε πριν από το τροχαίο

Το βράδυ της Πέμπτης φίλοι και θαυμαστές του μετέβησαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο, για να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα κερί στη μνήμη του.

https://www.tiktok.com/@petros_pele/video/7003580412039646469

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Mad Clip: Ανατροπή με την εμπλοκή του Audi R8 - Δεν έγινε κόντρα, πήγε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του

Ο Mad Clip βύθισε στο πένθος τους οικείους, τους φίλους και τους πολυάριθμους θαυμαστές του, καθώς σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα στην πολυτελή του Porsche η οποία όπως αποδεικνύεται κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα σε μια στροφή του δρόμου ο γνωστός τράπερ να χάσει τον έλεγχό της και να προσκρούσει με πάνω από 150 χιλιόμετρα σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οπως αποδεικνύεται από το βίντεο ντοκουμέντο που έχει ληφθεί από αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω από τον Mad Clip στο φανάρι, ο 34χρονος τράπερ βρισκόταν δίπλα δίπλα με ένα Audi R8 τον οδηγό του οποίου αναζητούσαν οι Αρχές για να διαπιστωθεί αν έκαναν κόντρα. Πράγματι, ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία κι έδωσε κατάθεση. Από τις κάμερες κυκλοφορίας, αλλά και από το βίντεο που τράβηξαν από το άλλο αυτοκίνητο, φαίνεται να μην προκύπτει εμπλοκή του R8 στο δυστύχημα.

Ο οδηγός του, δήλωσε ότι όντως βρισκόταν δίπλα από τον τράπερ στο φανάρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ωστόσο, δεν έκανε κόντρα. Το Audi R8 που έχει τεράστια ιπποδύναμη, πράγματι εκκινεί με μεγάλη ταχύτητα κι αφήνει πίσω τον Mad Clip, ωστόσο, στα 200-300 μέτρα κόβει το γκάζι μιας κι ακολουθεί στροφή, όμως ο τράπερ προσπέρασε από αριστερά κι εκεί ξεκίνησε το κακό. Τα όσα κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 βρίσκουν απόλυτη ταύτιση και με τα όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, με τον εισαγγελέα να μην προχωρά οποιαδήποτε διαδικασία και να ζητείται απλά μια κατάθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA