Μενού
  • Α-
  • Α+

Φως στα αίτια του τροχαίο δυστυχήματος της περασμένης Πέμπτης που στοίχισε τη ζωή στον ράπερ Mad Clip προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές. Οι ειδικοί εξετάζουν τα βίντεο που έχουν συλλέξει από κάμερες της περιοχής ενώ σημαντικό ρόλο στην έρευνά τους θα παίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αναμένεται να «δείξουν» την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός τη στιγμή του δυστυχήματος. Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα (6/9).

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Δεν γνωριζόταν με τον ράπερ ο οδηγός του Audi - Τυχαία η συνάντηση στη μοιραία διαδρομή

Παράλληλα οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και μαρτύρων που και αυτές με τη σειρά τους, θα αποτελέσουν, όπως και τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, σημαντικά κομμάτια ώστε να συμπληρωθεί το παζλ και να λυθεί το μυστήριο του πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα τη θανατηφόρα πρόσκρουση.

Με το ενδεχόμενο της κόντρας να μην ευσταθεί πλέον, τόσο μετά από την κατάθεση που έδωσε ο οδηγός του Audi που φαίνεται να τρέχει μαζί με το αυτοκίνητο του Mad Clip όσο και από την εξέταση των βίντεο. Όπως άλλωστε υποστήριξε στο Reader.gr και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς για το βίντεο που δείχνει τα δύο αυτοκίνητα να ξεκινούν μαζί από φανάρι «Είναι βίντεο που τραβήχτηκε 1.100 μ. πριν, δεν αποτελεί στοιχείο των τελευταίων μέτρων του αυτοκινήτου και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό το βίντεο, παραπλανώντας τον κόσμο».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από τις αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και βέβαια των αιματολογικών εξετάσεων. Μόλις αυτά φτάσουν στα χέρια των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να ρίξουν φως στην κατάσταση που βρισκόταν ο Mad Clip φεύγοντας από τον γάμο των φίλων του στην παραλιακή. Από τις συγκεκριμένες εξετάσεις θα φανεί αν ο ράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ και αν ναι σε ποιες ποσότητες και αν αυτές επηρέασαν τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Mad Clip

Λίγα 24ωρα μετά από τον θάνατό του, ακόμα δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Mad Clip αναμένεται να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Το μοιραίο φρενάρισμα

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μιλώντας στο Reader αναφέρθηκε στο βίντεο που έχει δει από τη μοιραία διαδρομή που στοίχισε τη ζωή στον Πίτερ Αναστασόπουλο. «Δείχνει τον οδηγό να ευθυγραμμίζεται στην ευθεία και να έχει κανονική πορεία για 25 ολόκληρα μέτρα» αποκάλυψε και προσέθεσε: «Για άγνωστη αιτία κι ενώ βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, κατευθύνεται μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά και πέφτει στη νησίδα, πιθανολογώντας ότι πάτησε αναίτια φρένο, καθώς δεν φαίνεται να τον εμποδίζει κάτι στην πορεία του».

Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα ΙΧ αυτοκινήτου που βρίσκεται ακριβώς πίσω του στην παραλιακή λεωφόρο. Δίπλα του ακριβώς στο φανάρι επί της λεωφόρου Αθηνάς, είναι το πολυτελές Porsche που οδηγούσε 34χρονος καλλιτέχνης και στο τέλος του βίντεο φαίνεται να ξεκινά την πλαγιολίσθηση που οδήγησε στη μοιραία πρόσκρουση και στον θάνατο του Mad Clip. Στο βίντεο διακρίνεται το μαύρο Audi R8 που ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν φαίνεται να κάνει κόντρα, καθώς λίγα μέτρα πιο κάτω κόβει ταχύτητα σε αντίθεση με την Porsche του Mad Clip, η οποία είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και πάνω στη στροφή «πέταλο» αρχίζει τα να πλαγιολισθαίνει και να χάνεται ο έλεγχος μέχρι που «καρφώθηκε» σε κολόνα και δέντρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA