Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Mad Clip έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με πάνω από 150 χιλιόμετρα σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο γνωστός τράπερ, Mad Clip, λίγο πριν σβήσει στην άσφαλτο, βρισκόταν δίπλα δίπλα με ένα Audi R8, τον οδηγό του οποίου αναζητούσαν οι αστυνομικοί για να διαπιστωθεί αν έκαναν κόντρα. Ο οδηγός του Audi R8 παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και έδωσε κατάθεση. Από τις κάμερες κυκλοφορίας, αλλά και από το βίντεο που τράβηξαν από το άλλο αυτοκίνητο, φαίνεται να μην προκύπτει εμπλοκή του πολυτελούς αυτοκινήτου στο δυστύχημα με τον Mad Clip. 

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Το τελευταίο του τραγούδι μιλά για «σφήνα» στην Ποσειδώνος και κόντρες με την Porsche

Ο οδηγός του δήλωσε ότι όντως βρισκόταν δίπλα από τον τράπερ στο φανάρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ωστόσο, δεν έκανε κόντρα. Το Audi R8 που έχει τεράστια ιπποδύναμη, πράγματι εκκινεί με μεγάλη ταχύτητα κι αφήνει πίσω τον Mad Clip, ωστόσο, στα 200-300 μέτρα κόβει το γκάζι μιας κι ακολουθεί στροφή, όμως ο τράπερ προσπέρασε από αριστερά κι εκεί ξεκίνησε το κακό. Τα όσα κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 βρίσκουν απόλυτη ταύτιση και με τα όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, με τον εισαγγελέα να μην προχωρά οποιαδήποτε διαδικασία και να ζητείται απλά μια κατάθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του Audi R8 δεν γνώριζε τον Mad Clip, ζει στη Μεγάλη Βρετανία και επέστρεφε μαζί με τη σύζυγό του στο πατρικό της σπίτι στον Αλιμο

Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα ΙΧ αυτοκινήτου που βρίσκεται ακριβώς πίσω του στην παραλιακή λεωφόρο. Δίπλα του ακριβώς στο φανάρι επί της λεωφόρου Αθηνάς, είναι το πολυτελές Porsche που οδηγούσε 34χρονος καλλιτέχνης και στο τέλος του βίντεο φαίνεται να ξεκινά την πλαγιολίσθηση που οδήγησε στη μοιραία πρόσκρουση και στον θάνατο του Mad Clip. Στο βίντεο διακρίνεται το μαύρο Audi R8 που ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν φαίνεται να κάνει κόντρα, καθώς λίγα μέτρα πιο κάτω κόβει ταχύτητα σε αντίθεση με την Porsche του Mad Clip, η οποία είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και πάνω στη στροφή «πέταλο» αρχίζει τα να πλαγιολισθαίνει και να χάνεται ο έλεγχος μέχρι που «καρφώθηκε» σε κολόνα και δέντρο.

Εκαναν 2 ώρες να τον βγάλουν οι 14 πυροσβέστες

Επί δύο ώρες 14 πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μέσα από τις λαμαρίνες, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον τόπο του τροχαίου έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ο επιστήθιος φίλος του, τράπερ Light, με τις εικόνες να συγκλονίζουν. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει. Είναι σε κατάσταση σοκ και ξεσπά σε λυγμούς. «Πάει...Πάει...» έλεγε χαρακτηριστικά αποσβολωμένος ο στενός του φίλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA