Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών –χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστά τα αίτια- εξετάζουν ως επικρατέστερο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για το ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (5/9) στην Ακτή Μουτσοπούλου (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά.

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» έχουν μεταφερθεί δύο αλλοδαποί (σ.σ. υπήκοοι Τουρκίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), οι οποίοι δέχθηκαν πυρά από άγνωστο άτομο στα πόδια. Μαρτυρίες –που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.- αναφέρουν ότι ο δράστης πήγε στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλο άτομο, κατέβηκε και προσέγγισε τα δύο θύματα που κάθονταν σε παγκάκι και συζητούσαν, τους φώναξε κάτι και πυροβόλησε προς το μέρος τους με πιστόλι.

Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο σημείο, κάνει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση αισιόδοξους. Αυτό καθώς υπάρχει σίγουρα υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ ήδη κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει πρώτη κατάθεση για το τι ακριβώς είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι και χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περίμεναν μεταφραστή, προκειμένου τα θύματα να δώσουν την πρώτη τους κατάθεση για το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA