Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονη ανησυχία προκάλεσε στις τοπικές Αρχές αλλά και στην Αστυνομία το συμβάν που έλαβε χώρα την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, πριν ακόμα πέσει η νύχτα στην Ακτή Μητσοπούλου (Πασαλιμάνι), στον Πειραιά. Το ένοπλο περιστατικό με πυροβολισμούς, την ώρα που η περιοχή είχε πλήθος κόσμου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, για την ασφάλεια της περιοχής. Η Αστυνομία εξετάζει και την περίπτωση να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

«Η κόρη μου άκουσε πιστολιές και πάγωσε. Η περιοχή είναι επικίνδυνη. Με έχουν απειλήσει πολλές φορές» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο κάτοχος ενός περιπτέρου που είναι πολύ κοντά στο σημείο, όπου έγινε το συμβάν. Το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο σημείο, κάνει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση αισιόδοξους. Αυτό καθώς υπάρχει σίγουρα υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ ήδη κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει πρώτη κατάθεση για το τι ακριβώς είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Οι δύο αλλοδαποί (σ.σ. υπήκοοι Τουρκίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), οι οποίοι δέχθηκαν πυρά από άγνωστο άτομο στα πόδια βρίσκονται στο νοσοκομείο «Αττικόν». Μαρτυρίες –που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.- αναφέρουν ότι ο δράστης πήγε στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλο άτομο, κατέβηκε και προσέγγισε τα δύο θύματα που κάθονταν σε παγκάκι και συζητούσαν, τους φώναξε κάτι και πυροβόλησε προς το μέρος τους με πιστόλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA