Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα είπε το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ, Mad Clip. Η κηδεία του γνωστού καλλιτέχνη έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος θαυμαστών, φίλων και συγγενών.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Η εντυπωσιακή προσωπογραφία του τράπερ από τον Hambas - Του είχε ζητήσει ο ίδιος να το κάνει αν πεθάνει

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει τον συνεργάτη και πολύ καλό φίλο της. Η ίδια ντυμένη στα λευκά και με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια του Mad Clip.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδικοχαμένο μουσικό

Η Ελένη Φουρέιρα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του τράπερ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Η ίδια ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία στα social media και λίγο αργότερα έκανε ένα story, στο οποίο περιλαμβάνονταν στίχοι του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη από το ποίημά του «Δημιουργία». «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» είχε γράψει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Mad Clip συνεχίζονται ενώ η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche 911, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση, στην οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA