Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 6 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip. Η κηδεία του Mad Clip ολοκληρώθηκε στις 17:00. Το λευκό φέρετρο βγήκε από τον ναό εν μέσω χειροκροτημάτων και τραγουδιών του τράπερ, με τους θαυμαστές του να το συνοδεύουν με σπινιαρίσματα προς το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου. Το δικό της αντίο θέλησε να πει και η γιαγιά του Mad Clip. Η 85χρονη ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Alpha: «Είμαι τελειωμένη, μια γιαγιά άρρωστη, μια γιαγιά. Είμαι τελειωμένη. Τι να σας πω… Αυτό το παιδί εγώ το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου! Το μεγάλο μου το εγγονάκι! Το καλό μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι».

Η γιαγιά του Mad Clip πρόσθεσε: «Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι. Πώς χάθηκε το παιδί μου αυτό, πώς χάθηκε. Αυτοδημιούργητο μόνο του, αναδείχθηκε μόνο του, μόνο έγραφε τις μουσικές του, τα τραγούδια του, όλα μόνο του τα έκανε. Και ήταν καλό παιδί και αγαπούσε και την μαμά του και την αδελφούλα του. Τους αγαπούσε όλους, ήταν καλό παιδί, δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε... Κλαίω δυο μέρες, κλαίω και χτυπιέμαι από χθες. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δεν γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA