Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχει ανοίξει για τα καλά πλέον ο ασκός του Αιόλου κι όπως αποδεικνύεται από τα δεκάδες κρούσματα παραβατικότητας που αποκαλύπτονται καθημερινά, δεν γνωρίζουμε ούτε τον ακριβή αριθμό των νοσούντων με κορονοϊό, ούτε και των εμβολιασμένων, με αποτέλεσμα η κοινωνία ολόκληρη να αποτελεί υγειονομική βόμβα. Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, γιατρός στο Μεσολόγγι πήρε δείγμα από ασθενή για να εκδώσει πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ελεγκτές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου ερευνούν καταγγελία για χορήγηση πλαστού πιστοποιητικού νόσησης σε γυναίκα γιατρό από το νοσοκομείο Μεσολογγίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πλαστό πιστοποιητικό νόσησης εκδόθηκε από συνάδελφό της στα εξωτερικά ιατρεία η οποία φέρεται να πήρε δείγμα από ασθενή με κορωνοϊό για να το καταγράψει ως δικό της ώστε να της χορηγηθεί το σχετικό πλαστό πιστοποιητικό. Οι πληροφορίες μιλούν ακόμα για «παρακλάδια» κυκλωμάτων έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε Αιτωλοακαρνανία και Κρήτη.

«Μαϊμού» πιστοποιητικά (και) στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη έχουν εντοπιστεί τέσσερα άτομα που πήραν «μαϊμού» πιστοποιητικά και ξεκινά σήμερα πειθαρχικός έλεγχος. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια διοικητική υπάλληλο στο γραφείο κίνησης του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη αλλά και τρεις νοσηλεύτριες που παραδέχθηκαν ότι πήραν πλαστά πιστοποιητικά από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας. Ειδικά, δε, η διοικητική υπάλληλος του «Γ. Γεννηματάς» φέρεται να έχει συγγενική σχέση με την διοικητική υπάλληλο στην Καρδίτσα (σ.σ.: αδελφή της), η οποία έχει παραπεμφθεί με το ερώτημα της απόλυσης λόγω της παράνομης δράσης της.

Σύμφωνα με το MEGA οι τρεις νοσηλεύτριες που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης παραδέχτηκαν το πρωί της Τρίτης στον διοικητή του νοσοκομείου ότι δεν έχουν εμβολιαστεί και πώς προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Στην υπόθεση αυτή αναφέρθηκε, μάλιστα, και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία του για την τροπολογία αυστηροποίησης του πλαισίου για περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών λέγοντας ότι «δυστυχώς, προέκυψε ότι μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και υγειονομικοί και περιπτώσεις από άλλες ΥΠΕ. Ενημέρωσα τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ να κάνει την ΕΔΕ και παράλληλα να αναστείλει τα καθήκοντά τους, διότι χρησιμοποίησαν αυτό το δίκτυο κάποιοι υγειονομικοί, προκειμένου να φαίνονται εμβολιασμένοι ώστε να μην τεθούν σε αναστολή και αυτό έχει σχέση και με την τροπολογία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA