Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπέκυψε το πρωί του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ένας από τους τρεις εγκαυματίες της μεγάλης φωτιάς της Βαρυμπόμπης. Ο 55χρονος νοσηλευόταν, σύμφωνα με το lawandorder.gr, με σοβαρά εγκαύματα για 38 ημέρες στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Κηφισιάς. Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος άνδρας είχε σπεύσει μαζί με δύο ακόμα άτομα, να διασώσουν τα ζώα του ενός, που βρίσκονταν στα βασιλικά κτήματα. Τα κατάφεραν, όμως δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα τους έπιασε στον δρόμο, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην περιοχή της Δροσοπηγής. Οι τρεις άνδρες βρήκαν καταφύγιο σε μια οικοδομή, όμως η φωτιά πέρασε από το σημείο προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα και στους τρεις.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι τη ζωή του στη συγκεκριμένη φωτιά είχε χάσει και ένας 38χρονος, εθελοντής πυροσβέστης, ύστερα από κτύπημα στο κεφάλι από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA