Υπέκυψε το πρωί του Σαββάτου, 11 Σεπτεμβρίου, στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ένας από τους τρεις εγκαυματίες της μεγάλης φωτιάς της Βαρυμπόμπης. Ο 55χρονος νοσηλευόταν, σύμφωνα με το lawandorder.gr, με σοβαρά εγκαύματα για 38 ημέρες στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου της Κηφισιάς. Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.
Ο άτυχος άνδρας είχε σπεύσει μαζί με δύο ακόμα άτομα, να διασώσουν τα ζώα του ενός, που βρίσκονταν στα βασιλικά κτήματα. Τα κατάφεραν, όμως δυστυχώς η πύρινη λαίλαπα τους έπιασε στον δρόμο, και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην περιοχή της Δροσοπηγής. Οι τρεις άνδρες βρήκαν καταφύγιο σε μια οικοδομή, όμως η φωτιά πέρασε από το σημείο προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα και στους τρεις.
Ο ιδιοκτήτης των ζώων πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος άνδρας παραμένει νοσηλευόμενος μέχρι και σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι τη ζωή του στη συγκεκριμένη φωτιά είχε χάσει και ένας 38χρονος, εθελοντής πυροσβέστης, ύστερα από κτύπημα στο κεφάλι από πτώση στύλου της ΔΕΗ.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.