Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορεί να προσάψει κανείς στον ψαρά που είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της παρακάτω ιστορία, είναι απάνθρωπος. Επαγγελματίας αλιέας που ψάρευε με το καΐκι του στη θαλάσσια περιοχή Ξυνόβρυση Πηλίου βρήκε μπλεγμένη στα δίχτυα του τη σορό ενός ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείτο. Ο ψαράς, αντί να αναφέρει το περιστατικό στο οικείο λιμεναρχείο, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά, προχώρησε στην αδιανόητη ενέργεια να πετάξει ξανά την άψυχη σορό του 74χρονου υποβρύχιου αλιέα στη θάλασσα...

Ο 52χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή Μελανή Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. - Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού). Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα «ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για περιστατικό 74χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μελανή Πηλίου Μαγνησίας. Ο 74χρονος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες χθες για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείτο. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. ξεκίνησαν έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη, έναν ιδιώτη επαγγελματία δύτη, καθώς κι ένα περιπολικό όχημα από ξηράς.

Ο 74χρονος εντοπίστηκε εντός της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής και ανασύρθηκε από τον εν λόγω δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον λιμένα Βόλου, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA