Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με το θάρρος της να παραστεί σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο δικαστήριο στην έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Ανεπηρέαστος από την εικόνα της δεν έμεινε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 για να προλογίσει το θέμα του.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου με ειδική μάσκα έφτασε στα δικαστήρια

Η Φαίη Σκορδά κατανοώντας τη συναισθηματική φόρτιση του δημοσιογράφου ζήτησε από τους συνεργάτες της να διακόψουν τη σύνδεση και να περάσουν στα υπόλοιπα θέματα.

«Πριν στο διάλειμμα ήταν πολύ αγχωμένος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον έχουμε. Ο καθένας από την πλευρά του, βλέποντας αυτή την ιστορία, βλέποντας την Ιωάννα σκέφτεται δικά του πράγματα. Ο Γρηγόρης σκέφτηκε ότι εγώ έχω μία κόρη…», είπε η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Μπάκας έκλαιγε με αναφιλητά, ενώ ακούστηκε να λέει «δεν μπορώ να πω το θέμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 05:23' του βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA