Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που συγκλόνισε πέρσι το πανελλήνιο, έφτασε στην Ευελπίδων, λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της δίκης. Φορούσε ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της, με την εικόνα της να συγκλονίζει. Περπάτησε, από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία, πολύ αργά και με τη βοήθεια των δικηγόρων της.

Η εικόνα της νεαρής γυναίκας που έπεσε θύμα της 37χρονης που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα ήταν συγκλονιστική. Υποβασταζόταν από τους δικηγόρους της, φαινόταν πως δεν μπορούσε να περπατήσει εύκολα, όμως παρά τις παραινέσεις των δικών της ανθρώπων να μην βρεθεί στη δίκη, εκείνη, με τεράστιο ψυχικό σθένος αποφάσισε να δώσει το «παρών» θέλοντας να αντιμετωπίσει εκτός από τους φόβους της και τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Κάτι αντίστοιχο βέβαια δεν μπορεί να ειπωθεί για την κατηγορούμενη καθώς αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στα δικαστήρια και να μην βρεθεί κατά πρόσωπο με το θύμα της.

«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα». Με αυτή τη φράση η 35χρονη, σήμερα, Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, εξήγουσε την ανάγκη της να είναι παρούσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ξεκινά η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA