Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σηκώθηκα την Κυριακή για τα δίχτυα και πηγαίνοντας στο σημείο για να σηκώσω τα δίχτυα και είδα αυτό που είδα. Το σοκ ήταν απερίγραπτο» ανέφερε ο επαγγελματίας αλιέας που ψάρευε με το καΐκι του στη θαλάσσια περιοχή Ξυνόβρυση Πηλίουβρήκε μπλεγμένη στα δίχτυα του τη σορό ενός ψαροντουφεκά ο οποίος αγνοείτο και την έριξε στη θάλασσα. 

Διαβάστε ακόμη: Πήλιο: Ψαράς βρήκε στα δίχτυα του νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναπέταξε στη θάλασσα

«Ούτε τον άνθρωπο σήκωσα πάνω στη βάρκα, αυτά είναι ψεύδη. Καθόλου πάνω στη βάρκα. Μόλις τον είδα έφυγα. Και έφυγα για να σκεφτώ τι θα κάνω. Είχα σαλέψει τελείως» ανέφερε μιλώντας στον ALPHA. «Είμαι σοκαρισμένος όλο το καλοκαίρι γιατί έχω χάσει τον αδερφό μου πριν τέσσερις μήνες. Τον Αύγουστο χτύπησα και με το αμάξι, σώθηκα από άγιο», ανέφερε.  Το πόδι του ψαροντουφεκά ήταν πιασμένο σε δίχτυα και το Λιμενικό θεωρεί πιθανό να πιάστηκε σ' αυτά σε βάθος έξι μέτρων και να μην κατάφερε να αναδυθεί. «Το πέδιλο ήταν σε κακή κατάσταση και είχε πιαστεί», λέει ο δύτης του λιμενικού που αποκαλύπτει πως η σύζυγός του του έλεγε να πάρει καινούργια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA