Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Δημοσκόπηση: Ο χάρτης των ανεμβολίαστων - Ποια κόμματα ψηφίζουν οι αρνητές εμβολίου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco στο ερώτημα ποιο κόμμα ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί - Δείτε τα αποτελέσματα

(Πηγή: Eurokinissi)
(Πηγή: Eurokinissi)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco στο ερώτημα ποιο κόμμα ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το 23% όσων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κoρονοϊού επιλέγουν ΣΥΡΙΖΑ και μόλις το 7% τη Νέα Δημοκρατία. Μεγάλο ποσοστό αρνητών του εμβολίου κατά του κορονοϊού και συγκεκριμένα το 12% δήλωσαν ότι ψηφίζουν Ελληνική Λύση, ενώ η δημοσκόπηση έχει συμπεριλάβει και το πρώην ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, του οποίου η ηγετική ομάδα, ο αρχηγός και το πολιτικό συμβούλιο, έχουν καταδικαστεί για τη διεύθυνσή εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: «Πανδημία» πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης - Πώς δρουν τα κυκλώματα, ποιοι οι κίνδυνοι

Image
Image
Πηγή: Open TV

Τα ποσοστά των κομμάτων

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κρατά μια μεγάλη διαφορά από την αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Alco. Η αξιωματική αντιπολίτευση από την άλλη μεριά δείχνει να μην μπορεί να αδράξει την ευκαιρία, καθώς παραμένει στα ίδια ποσοστά. Συγκεκριμένα η «γαλάζια» παράταξη συγκεντρώνει το 34% του ποσοστού στην πρόθεση ψήφου έναντι 23,8% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων

  • ΝΔ: 34%
  • ΣΥΡΙΖΑ:23,8%
  • ΚΙΝΑΛ:7
  • ΚΚΕ:5,6%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 4,6
  • ΜέΡΑ25: 3%

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#αρνητές #εμβολιασμός #εμβολιασμός #Κορονοϊός #κόμμα