Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο κάλεσμα ώστε να βρεθεί στο δικαστήριο και να καταθέσει έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου προς τον 40χρονο. «Να έρθει, να πει την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ώρες μετά από την αντίδρασή της στα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του, αφήνοντας υπόνοιες πως στα αίτια για την επίθεση με το βιτριόλι, ανάμεσα στις δύο γυναίκες, υπήρχε και ένα τρίτο πρόσωπο στο οποίο καμία από τις δύο γυναίκες δεν έχει αναφερθεί.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: O Νώντας που εν αγνοία του έγινε «πέτρα του σκανδάλου»

Μόλις χθες ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας προανήγγειλε πως η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά εναντίον του δικηγόρου του 40χρονου που με τη σειρά του είχε διαψεύσει τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση και άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούριου, κλήθηκε να σχολιάσει και για τον 40χρονο και τη μέχρι τώρα στάση του. «Θα ήθελα στο δικαστήριο να έρθει και ο 40χρονος και να πει την αλήθεια. Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας» είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Δεν τον ήξερα, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω πώς είναι, δεν ξέρω τη φωνή του, δεν ξέρω την όψη του, είναι άσχημο να μιλάμε για ερωτική αντιζηλία. Δεν υπήρξε καμία άλλη επαφή, εκτός από την συνομιλία που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από την πλευρά του».

Η «βόμβα» του 40χρονου για άλλο πρόσωπο στην υπόθεση

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας, στο MEGA, διαψεύδοντας τις κατηγορίες για ανάμειξη του πελάτη του στην υπόθεση με τον οποιονδήποτε τρόπο. Άφησε, μάλιστα, σαφείς υπαινιγμούς ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κάποιο άλλο πρόσωπο, διερωτώμενος γιατί καμία από τις δύο κοπέλες δεν έχει μιλήσει ακόμη.

«Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει. Παρόλα αυτά, ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», σημείωσε προκαλώντας με τους ισχυρισμούς του την οργισμένη αντίδραση της Ιωάννας.

«θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου»

«Η Ιωάννα με το συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο» είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Star. «Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συνέχισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA