Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με κάθε λέξη της για την επίθεση με βιτριόλι συγκλονίζει. «Είναι σοκαριστικό να αποφυλακιστεί η δράστις σε λίγα χρόνια», απάντησε η ίδια στην Κατερίνα Καινούργιου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σοκαριστικό για εμένα ότι, σύμφωνα με τους γιατρούς, εγώ έχω ακόμη μπροστά μου μια 10ετία χειρουργείων, πόνου και ταλαιπωρίας για να αποκαταστήσω ως έναν βαθμό τη βλάβη που έχω υποστεί και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς, έτσι είναι το νομικό πλαίσιο. Αυτό που με τρομάζει ακόμη περισσότερο από αυτό είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω αν θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και θα έχει μετανιώσει γι’ αυτό». 

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν κατηγορηματική: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας, ούτε από την οικογένειά της, ούτε κανένας», ξεκαθαρίζοντας ότι κανένας από την πλευρά της κατηγορουμένης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της μετά την επίθεση με το βιτριόλι και μετά τη σύλληψη της δράστιδας. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με τρομάζει η σκέψη για συνεργό»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργού στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι. «Εχω ενημερωθεί από τους δικηγόρους μου για τις έρευνες της Αστυνομίας για πιθανό συνεργό», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για να τονίσει: «Φυσικά και με τρομάζει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει συνεργός και να είναι ελεύθερος».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ενόχλησε ούτε τη δράστιδα ούτε τον 40χρονο. «Όλα τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υπάρχουν στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν από τους δύο. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και με τους δύο, προσπάθησα και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο και δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο - εάν είναι αυτός ο λόγος - έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία».

Όπως είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, «στα μηνύματα της δράστιδος απαντούσα και προσπαθούσα να βοηθήσω. Εκείνη ήξερε ότι δεν είχα καμία σχέση μαζί του και της το είπα». Η ίδια συμπλήρωσε ότι «η μόνη επαφή που είχα ήταν μια φορά τον χρόνο ή δύο φορές τον χρόνο σε κάποιο φιλικό σπίτι, σε μια γιορτή και ανταλλάσσαμε δύο κουβέντες. Μια τυπική κοινωνική συναναστροφή ήταν. Ούτε βγαίναμε έξω, ούτε ήμασταν φίλες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA