Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα αναφορικά με την πορεία της υγείας του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή παρακολουθώντας αγώνες καρτ σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Οι γιατροί έχουν προγραμματίσει να τον «ξυπνήσουν» και από την αποσωλήνωση θα έχουν ασφαλή εικόνα για την κατάστασή του.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Έκλεψαν το κινητό γιατρού ενώ βοηθούσε τον 6χρονο

Χθες ο 6χρονος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία που σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών Δημήτρη Μπάκο «έδειξε έναν μικρό αριθμό εγκεφαλικών βλαβών που όμως αφορούν τον αρχικό τραυματισμό του από την πρόσκρουση με το καρτ». Όπως ανέφερε ο κ. Μπάκος, μιλώντας στο OPEN «την τελική εικόνα θα την έχουμε σήμερα μετά την αποσωλήνωση. Γενικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά».

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στο κέντρο της Πάτρας, δύο καρτ συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα από τη σύγκρουση ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε στα προστατευτικά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 6χρονου Φώτη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA