Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, βοηθούσε τον 6χρονο μαθητή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, κάποιος άλλος, τον έκλεβε! Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, «την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου». Ο κ. Δημητρόπουλος έκανε έκκληση να τους επιστραφεί έστω το φωτογραφικό υλικό, που περιλαμβάνει πολύτιμο αρχείο για την εργασία του.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε. Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

Ούτε σήμερα ξύπνησαν τον 6χρονο

Στο μεταξύ ο νευρολογικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον χτύπησε αγωνιστικό καρτ το οποίο έπεσε πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, έβγαλε θετικά ευρήματα, ωστόσο, ο μικρός παραμένει ακόμη διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου.

Οπως ανέφερε στο thebest.gr ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, Δημήτρης Μπάκος, τα ευρήματα είναι θετικά: «Αύριο θα γίνει μαγνητική και θα εκτιμήσουμε την πορεία της αποσωλήνωσης εκ νέου. Τα ευρήματα του νευρολογικού προφίλ του παιδιού κατά τον έλεγχο είναι όλα θετικά» ανέφερε ο κ. Μπάκος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ο 6χρονος υπεβλήθηκε σε εξέταση μείωση της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του εξέταση που ονομάζεται «νευρολογικό παράθυρο». Το παιδί έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η προσπάθεια αφύπνισης θα γινόταν σήμερα, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA