ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/09/2021 22:45

Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενεις: «Επαυσαν» τον πρωθυπουργό και επιβάλλουν πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ αν φοράς μάσκα

Οι «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» έπαυσαν την πολιτική ηγεσία της χώρας, δίνουν διορία 15 ημερών στον υπουργό Οικονομικών και επιβάλλουν πρόστιμα 10 εκατ. ευρώ αν φορά κάποιος μάσκας - Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας αλλά για «προχωρημένες αντιλήψεις» από τους αρνητές του κορονοϊού

Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενεις: «Επαυσαν» τον πρωθυπουργό και επιβάλλουν πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ αν φοράς μάσκα
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Εχουν παύσει από τα καθήκοντά τους τον Ελληνα πρωθυπουργό, σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας. Εχουν τη δυνατότητα να επιβάλλουν οι ίδιοι προσωπικά πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ για χρήση μάσκας και υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού συνδυαστικά με πολυετείς ποινές συγκροτώντας άμεσα «Εθνική Αστυνομία» για την εφαρμογή του «νόμου» των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών»! Δεν πρόκειται για σενάριο κακοπαιγμένης θεατρικής επιθεώρησης αλλά για προθέσεις και πράξεις παραλόγου, που συμβαίνουν στη χώρα μας και έχουν αντίκτυπο στη διαχείριση της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η ελληνική κοινωνία τους τελευταίους 19 μήνες βρίσκεται αντιμέτωπη όχι μόνο με την υγειονομική κρίση αλλά και με την κρίση κοινής λογικής μειοψηφιών, που όμως έχουν δημιουργήσει μη αναμενόμενες δυσκολίες στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού. Θεωρίες συνωμοσίας, ασύστολα ψεύδη και γραφικά αφηγήματα για την Covid-19 και τα εμβόλια κατά της νόσου απέκτησαν μεγάλη δυναμική διακινούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκε τεχνηέντως ένας παραμορφωτικός φακός αντίληψης της πραγματικότητας, που ξεπερνά τα όρια του παραλογισμού, παρασύροντας πολλούς και θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή ακόμα περισσότερων.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση νέας κατηγορίας αρνητών είναι η υπόθεση του πατέρα-αρνητή της μάσκας και των self test, ο οποίος «επέδωσε» πρόστιμο, ύψους 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια σχολείου στη Θέρμη. Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως «Ελληνας Αυτόχθονας Ιθαγενής», βάσει συγκεκριμένων χρεώσεων, καταλόγισε το πρόστιμο επιδίδοντάς το στη σχολική μονάδα με την επισήμανση, «Παρακαλείστε για την άμεση εξόφληση της οφειλής σας», αναγράφοντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του, στον οποίο θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό αυτό. Ως «Αυτόχθων Ιθαγενής», αυτοπροσδιορίστηκε και η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια στην Κρήτη ύστερα από τη σύλληψή της αφού κλειδώθηκε στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου και πλέον της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η οργάνωση των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», που έκανε την εμφάνισή της εν μέσω κορονοϊού και η σελίδα της στο facebook αριθμεί 7.700 μέλη, έχει ως βασική θεώρηση των πραγμάτων ότι τα μέλη της με ένα απλό έγγραφο μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν την αντιπροσώπευση και πληρεξουσιότητα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής λειτουργίας των αντιπροσώπων της Ελληνικής Δημοκρατίας! Η ανάκληση αντιπροσώπευσης, που με τόση ευκολία επιστρατεύεται για να παύσει την ηγεσία της χώρας, επεκτείνεται σε όλη την ιεραρχία της δημόσιας διοίκησης.

Πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ και ποινή 25 ετών για χρήση μάσκας

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Βάσει του «ποινικού κώδικα» της οργάνωσης, που περιλαμβάνει 28 «αδικήματα» στο δημόσιο τομέα και 8 «αξιόποινες» πράξεις στον ιδιωτικό τομέα επιβάλλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, που φτάνουν έως και τα 30 εκατ. ευρώ για κάθε πράξη, αλλά και ποινές έως τα 25 έτη. Για παράδειγμα, για «οποιαδήποτε παρέμβαση στην Ατομική Ελευθερία των Ελλήνων από τον Αντισυμβαλλόμενο με Πράξη, Νόμο ή άλλο που ΔΕΝ σχετίζονται με την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων π.χ. χρήση μάσκας, υποχρεωτικός εμβολιασμός, αφαίρεση οργάνων, υποχρεωτική έκδοση ή επίδειξη ιατρικών εγγράφων, ειδικές άδειες, πρόστιμα, παράβολα, φόροι (μηδενός εξαιρουμένου), περιορισμοί, σφράγισμα επιχειρήσεων κλπ», καθορίζεται πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 10.000.000 ευρώ και επιβολή ποινής από 6 μήνες έως 25 έτη.

Αντίστοιχα, για «οποιαδήποτε επιβολή σε υπάλληλο ή πολίτη να εκτελέσει Ιατρικές Πράξεις χωρίς την συναίνεσή του, ως προϋπόθεση είτε να εργαστεί είτε να εισέρθει σε επιχείρηση που η Άδεια Λειτουργίας της είναι παροχή Κοινωφελούς Υπηρεσίας (Τράπεζες, Εταιρείες Επικοινωνίας, Ύδρευσης κ.λπ), η παροχή προϊόντων, η μεταφορά πολιτών (λεωφορεία, τρένα, πλοία, αεροπλάνα), παροχή υπηρεσιών, ή αναψυχής στους πολίτες», το πρόστιμο κυμαίνεται μεταξύ 50.000-500.000 ευρώ ανά περίπτωση και επιβολή ποινής έως 25 έτη.

Οι «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» έπαυσαν την πολιτική ηγεσία της χώρας

Η οργάνωση σε εξώδικη δήλωση προς την Ελληνική Αστυνομία έχει ανακοινώσει τις έως τώρα ενέργειές της αλλάζοντας, προφανώς σε επίπεδο επίδοσης εγγράφου με δικαστικό επιμελητή, το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας: «Μέχρι σήμερα ως Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς είχαμε αναθέσει την διαχείριση των υποθέσεων του κράτους και της εθνικής περιουσίας, στους Αντιπροσώπους μας Βουλευτές – Κυβέρνηση. Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι ανακαλέσαμε καθολικά και αμετάκλητα, την πληρεξουσιότητα που είχαμε χορηγήσει στη Νομοθετική, στην Εκτελεστική και στην Δικαστική Λειτουργία του Κράτους για να διαχειρίζονται για λογαριασμό μας την εθνική ακίνητη περιουσία της χώρας μας και τα παράγωγα αυτής».

Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι της οργάνωσης, έχουν στείλει εξώδικα προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου στα οποία αναφέρουν: «Ως Aυτόχθονες Έλληνες Iθαγενείς και ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ είμαστε μάρτυρες της καταστροφικής ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της Κοινής Εθνικής Περιουσίας μας, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια. Με την παρούσα, δηλώνουμε ότι: ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ καθολικά και αμετάκλητα, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ, που εκτιμάτε ότι σας είχαμε χορηγήσει στο παρελθόν, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε αυτή ήταν ρητή, είτε σιωπηρή, είτε δια ψήφου, είτε δια εγγράφων ή άλλο. Με την παραλαβή της παρούσας δεν μπορείτε πλέον να λειτουργείτε τώρα και στο εξής ως ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ. ΡΗΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, από σήμερα ως ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ αναλαμβάνουμε, ΟΛΟΙ και ΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ την διαχείριση της εξ αδιαιρέτου (με ποσοστό 100% έκαστος) Εθνικής Περιουσίας μας, Από σήμερα, στην διαχείριση της εξ αδιαιρέτου Εθνικής Περιουσίας, ως ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ μαζί με εσάς συμμετέχουμε και εμείς ως ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ».

Διορία 15 ημερών στον υπουργό Οικονομικών

Δίνουν μάλιστα, διορία 15 ημερών στον υπουργό Οικονομικών «να μας παραδώσετε αναλυτική λογιστική κατάσταση της Εθνικής Κοινής Περιουσίας μας, καθώς και όλα τα περιουσιακά στοιχεία, που μέχρι τώρα διαχειρίζεστε (έσοδα, έξοδα) αναλυτικά από όλες τις Συμβάσεις Εγχώριες και Διεθνείς. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι, οποιαδήποτε εξουσιοδότησή σας έχει δοθεί από τρίτον, για διαχείριση των ονομάτων μας με κεφαλαία γραφή και άλλων στοιχείων που μας αφορούν και μας ταυτοποιούν, είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ την χρήση τους στο εξής, από κανέναν χωρίς την έγκρισή μας.

Οποιοσδήποτε εμφανιστεί για να εισπράξει τιμολόγιο, ομόλογο, επιταγή ή άλλο, για χρήση πνευματικής ιδιοκτησίας ή χρέους, που θα βαρύνει τόσο εμάς όσο και την Εθνική Περιουσία μας, θα πρέπει να έχει την έγγραφη συναίνεση μας. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ και υποχρεούστε όπως ενημερώσετε, τα μέλη της κυβέρνησης σας, όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας και όλους εκείνους με τους οποίους έχετε προβεί σε οποιαδήποτε σύμβαση, για την συμμετοχή μας ΩΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, στην διαχείριση της Εθνικής Περιουσίας μας».

Μετά τα πρόστιμα έρχεται και η «Εθνική Αστυνομία»

Αφού λοιπόν, οι «αυτόχθονες ιθαγενείς» έχουν αναλάβει, μέσω εξωδίκων και social media, τη διαχείριση της χώρας προχωρούν στην αποδέσμευση της ΕΛ.ΑΣ. «από οποιαδήποτε εντολή των πολιτικών και της δικαστικής λειτουργίας», ζητώντας από την ηγεσία της να απόσχει από «πράξεις επιβολής ελέγχου και προστίμων για την δήθεν μη διασπορά του κορονοϊού covid 19, π.χ. για την μη χρήση μάσκας, καθώς και επιβολής ελέγχων και προστίμων για τους ίδιους λόγους σε ατομική ή εμπορική δραστηριότητα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών, καθόσον δεν είναι αποδεκτό οι σχετικές αποφάσεις των μέχρι σήμερα διαχειριστών, να αντιβαίνουν το Σύνταγμα και την διεθνή νομοθεσία που κυρώθηκε με νόμους από τη χώρα μας και η οποία (διεθνής νομοθεσία) υπερισχύει του εσωτερικού δικαίου».

Ενδιαφέρον έχει η συζήτηση που έχει ανοίξει στους κόλπους της οργάνωσης περί ίδρυσης «Εθνικής Αστυνομίας» των αυτοχθόνων ιθαγενών με αρμοδιότητα την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και ποινών, που θα προκύπτουν από τις παραβιάσεις των συμβάσεων με τους αντιπροσώπους των Ελλήνων.

«Σκοπός μας είναι να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη και στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ των Αυτοχθόνων κάθε παραβάτη της Νομιμότητας και των Συμβάσεων που τους έχουμε δώσει, ειδικά όταν τελούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΣΔΟΣΙΑΣ, που είναι διαρκή και αυτόφωρα!!!», αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης. «Προσκαλούμε όλους, να κάνουν την ΑΝΑΚΛΗΣΗ, να πυκνώσουν τις τάξεις στους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και Ιδιοκτήτες, διότι ίσως, είμαστε η μόνη ΕΝΕΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που οι αντιπρόσωποι τρέμουν και θα σπάσουν τα μούτρα τους πάνω μας, ενώ δεν το κρύβουμε πλέον, πρόθεσή μας είναι η

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ και η προσαγωγή τους στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ SELF TEST ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ