Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανεμβολίαστη εργαζόμενη που είχε τεθεί σε αναστολή κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ του δήμου Μίνωα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Η γυναίκα είναι αρνήτρια του εμβολίου κατά του κορονοϊού αλλά παρά το γεγονός ότι είχε τεθεί σε αναστολή συνέχισε να πηγαίνει στο ΚΑΠΗ, με αποτέλεσμα ο δήμος να κάνει μήνυση σε βάρος της. Η ανεμβολίαστη υπάλληλος, όπως αναφέρει το creta24, κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενη να βγει από το κτίριο. Εφτασε ακόμη και στο σημείο να αλλάξει τις κλειδαριές του ΚΑΠΗ και παρά τις εκκλήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο άρχισε να μετακινεί έπιπλα και ό,τι έβρισκε μπροστά της, φωνάζοντας ότι είναι... «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»...

Στο σημείο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας έσπευσαν, προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη από το ΚΑΠΗ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.