Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σασμός - Κωστής Χατζηδάκης: «Ο πατέρας μου είχε αναλάβει πολλές φορές τον ρόλο του ειρηνοποιού»

«Όποιος παρακολουθήσει τη σειρά Σασμός μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και τι συνέβαινε μέχρι και πριν λίγα χρόνια», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης, που μοιράστηκε και μια προσωπική εμπειρία από το οικογενειακό του περιβάλλον

Ο Κωστής Χατζηδάκης (Πηγή: Eurokinissi)
Ο Κωστής Χατζηδάκης (Πηγή: Eurokinissi)

Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και οι ιστορίες που εξελίσσονται σε κάθε επεισόδιο δεν είναι άγνωστες για τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία «σασμού» από το οικογένειακό του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Πώς έβγαλε Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Χρήστο Σαρτζετάκη και έληξε βεντέτα με 88 νεκρούς

Μιλώντας στον Alpha, ο Κωστής Χατζηδάκης αποκάλυψε ότι o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «σασμός», το λυτρωτικό φίλιωμα με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα.

«Όποιος παρακολουθεί αυτή τη σειρά (σ.σ. «Σασμός») μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και κυρίως τι συνέβαινε, μερικά χρόνια πριν. Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις. Υπήρχαν και υπάρχουν μέχρι και σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία, που αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ειρηνοποιού”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστής Χατζηδάκης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κωστής Χατζηδάκης #Σασμός #σειρά #Alpha