Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και οι ιστορίες που εξελίσσονται σε κάθε επεισόδιο δεν είναι άγνωστες για τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του προσωπική εμπειρία «σασμού» από το οικογένειακό του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Πώς έβγαλε Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Χρήστο Σαρτζετάκη και έληξε βεντέτα με 88 νεκρούς

Μιλώντας στον Alpha, ο Κωστής Χατζηδάκης αποκάλυψε ότι o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «σασμός», το λυτρωτικό φίλιωμα με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα.

«Όποιος παρακολουθεί αυτή τη σειρά (σ.σ. «Σασμός») μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και κυρίως τι συνέβαινε, μερικά χρόνια πριν. Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις. Υπήρχαν και υπάρχουν μέχρι και σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία, που αναλαμβάνουν τον ρόλο του “ειρηνοποιού”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωστής Χατζηδάκης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA