ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/10/2021 14:05

Συναυλία Πάριου στη Θεσσαλονίκη: Χέρι-χέρι χόρευε νησιώτικα το κοινό εν μέσω μίνι lockdown - Οι παρακλήσεις του τραγουδιστή

Σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο Γιάννης Πάριος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα - Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συναυλία Πάριου στη Θεσσαλονίκη: Χέρι-χέρι χόρευε νησιώτικα το κοινό εν μέσω μίνι lockdown - Οι παρακλήσεις του τραγουδιστή
Ο Γιάννης Πάριος (Πηγή: NDP Agency)
Ανάγνωση:

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου το βράδυ του Σαββάτου, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω μίνι lockdown στην πόλη λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοϊού. Οι εικόνες απόλυτου συνωστισμού, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» κράτησαν λίγα λεπτά, δημιούργησαν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα. Τα μέτρα καταρρίφθηκαν με τον κόσμο να πιάνεται από τα χέρια και να χορεύει και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν. Ο Γιάννης Πάριος, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε παράκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Ο μεγάλος ερμηνευτής σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία» αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλία στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική και κρατούν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ LOCKDOWN
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ