Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επομένη της αποφυλάκισής του, ο Μένιος Φουρθιώτης υπέστη κάταγμα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Μάλιστα, το κάταγμα είναι σοβαρό, καθώς χτύπησε στο ισχίο κάτι που σημαίνει ότι θα τον ταλαιπωρήσει για αρκετούς μήνες.

Ο παρουσιαστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με κατάγματα σε ισχίο και σε σπονδυλική στήλη, ενώ φέρει μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του ύστερα από ατύχημα που υπέστη υπό άγνωστες συνθήκες. «Χθες το απόγευμα, μόλις αποφυλακίστηκε έσπασε το πόδι του», ανέφερε το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day.

Αποφυλακίστηκε ο Φουρθιώτης

Εξάλλου, ο παρουσιαστής αποφυλακίστηκε με διάταξη του ανακριτή και την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ. Ο Φουρθιώτης κρατείτο στις στις φυλακές Κορυδαλλού. Στους όρους της αποφυλάκισης προβλέπεται η εμφάνισή του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα. Απολογούμενος για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα που σχετίζονται με τις «δήθεν» επιθέσεις στο σπίτι του, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά και τις συνομιλίες που τον «καίνε» με τους δύο συγκατηγορουμένους του. «Αρνούμαι τις κατηγορίες Η φρουρά ουδέποτε αφαιρέθηκε. Πρόκειται για παρερμηνεία. Φρουρούμαι μέχρι σήμερα απλά όχι στο βαθμό που φρουρούμουν πριν. Το σπίτι αυτή τη στιγμή φυλάσσεται όπως και ο εργασιακός μου χώρος. Και στις υπόλοιπες επαγγελματικές μου δραστηριότητες, δηλαδή την εκπομπή, την εφημερίδα, το ραδιόφωνο και τις ιστοσελίδες υπάρχει αυστηρή επιτήρηση και φρούρηση. Η προσωπική μου φρουρά είναι αυτή που αφαιρέθηκε», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μένιος Φουρθιώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA