Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια σοκαριστική ιστορία bullying με θύμα έναν 13χρονο μαθητή αποκαλύφθηκε σε σχολείο του Γαλατά Τροιζηνίας. Συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι το παιδί βρισκόταν στο στόχαστρο ομάδας νεαρών, οι οποίοι χειροδικούσαν, εκβίαζαν και αποσπούσαν χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα της ομάδας, ωστόσο ο φόβος οδηγεί τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά. Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr, το οποίο επικοινώνησε με τη μητέρα του παιδιού, ο γιος της υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς της ομάδας εξωσχολικών του απέσπασαν ποσό 150 ευρώ και ευθύνονται για το κάταγμά του στο πόδι, όταν τον ανάγκασαν να πηδήξει από κοντέινερ, προτού συλληφθούν

Αρκετές ημέρες μετά από το ατύχημα, το παιδί σε μια στιγμή απόγνωσης δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα και εκείνη να εντοπίσει τον γιο της μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο 13χρονος αποφάσισε να μιλήσει για τις επιθέσεις bullying που είχε δεχτεί επί μήνες και στη συνέχεια η μητέρα του κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά. Η Αστυνομία εντόπισε τους φερόμενους ως δράστες και ήδη διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά, χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, επιτρέποντας στον 13χρόνο να αισθανθεί ξανά ασφαλής. «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου», είπε η μητέρα του αγοριού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA