Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιξε η γη στη Θεσσαλονίκη και «κατάπιε» ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους προκαλώντας τους τρόμο. Οι τουλάχιστον 15 επιβάτες του λεωφορείου πανικοβλήθηκαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν για να πάνε στη δουλειά τους έπεσε σε γούβα 5 μέτρων στον δρόμο, καθώς υποχώρησε το οδόστρωμα εξαιτίας του πολύ νερού που έπεσε από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση και αξιοσημείωτο είναι πως παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και πέρσι, ακριβώς στο ίδιο σημείο. Στην εικόνα που κατέγραψε η κάμερα του Open φαίνεται το λεωφορείο να βρίσκεται στον αέρα. Το μπροστινό του μέρος κόλλησε στις άκρες του οδοστρώματος και γι αυτό το βαρύ όχημα δεν έπεσε πιο βαθιά. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Εδώ και καιρό υπήρχαν καταγγελίες πολιτών για το συγκεκριμένο σημείο και τελικά με την πρώτη γερή νεροποντή, η γη άνοιξε ξανά. 

Εξάλλου, στις 02.45 έγινε γνωστό ότι υπερχείλισε ρέμα στην επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι απροσπέλαστος.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Βροχοπτώσεις ανά διαστήματα αναμένονται για σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε ανατολικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στον Θερμαϊκό οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA