Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον Κολωνό μια γυναίκα προσπαθεί να φτάσει στη δουλειά της με κανό λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Οι εικόνες με τη γυναίκα που κάνει κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κολωνού έχουν γίνει viral. Η κυρία Θεανώ διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το κατάστημα καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η δυνατή βροχή. Το νερό μέσα στην επιχείρησή της έφτασε το μισό μέτρο. «Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις και θέλουμε εδώ και τώρα, άμεση λύση», λέει η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Χάνομαι, βοήθεια» ήταν τα τελευταία λόγια του βοσκού που βρέθηκε νεκρός στην Εύβοια

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», είπε πως «ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα. Στη δική μου επιχείρηση το νερό είχε φτάσει το μισό μέτρο μέσα, με δύο αντλίες βγάζαμε νερά», ανέφερε η κυρία Θεανώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA